Uvjeti korištenja

Uvjeti kupnje

Općenito

Danon d.o.o. je vlasnik stranice www.scholl-obuca.com i web shop-a. Opći uvjeti poslovanja vrijede za sve registrirane korisnike. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom čime postaje registrirani korisnik. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje lozinke i povremeno je mijenjati. Stranice web shopa možete koristiti isključivo za pretraživanje naše on-line baze podataka, informiranje o proizvodima i poduzeću i kupovinu ponuđenih artikala. Upotreba stranica za druge svrhe bez pisanog odobrenja vlasnika je kažnjiva i podliježe zakonu o zaštiti autorskih prava Republike Hrvatske.

Narudžbe u web trgovini Danon mogu napraviti samo punoljetne osobe.


Odricanje od odgovornosti:

Ukoliko postoje web poveznice koje sa stranice www.scholl-obuca.com vode na drugu stranicu, ta stranica nije u vlasništvu Danon d.o.o.,  www.scholl-obuca.com i Danon d.o.o. nije odgovorna za sadržaj na tim stranicama niti se na njih ne odnose ovi uvjeti korištenja. Korištenjem web stranice www.scholl-obuca.com smatra se da ste suglasni da www.scholl-obuca.com niti Danon d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice www.scholl-obuca.com ili odabirom proizvoda iz web shopa.


Informacije o proizvodima:

Informacije o proizvodima ponuđenim na www.scholl-obuca.com su preuzete s deklaracija pojedinog proizvoda, unutarnjih uputa proizvoda ili su preuzete iz materijala (letaka, brošura, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične. Nastojali smo pokazati vam boje što vjernijima bojama artikala. Stvarne boje prikazane na vašem monitoru variraju zavisno o postavkama monitora na kojem se prikazuju stoga ne možemo garantirati da će vaš monitor pokazati točnu boju, pa su tu moguća manja odstupanja. Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Danon d.o.o. zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave.


Cijene

Cijene se izražene u kunama i eurima po fiksnom tečaju konverzije kune u euro (1 euro=7,5345 kn). U slučaju da se trenutna cijena razlikuje od cijene objavljene na stranicama Web shopa, prije slanja odabranog proizvoda obavijestit ćemo Vas o promjeni. Cijene na web shopu su namijenjene isključivo krajnjem kupcu, dakle nisu za veleprodaju.


Reklamacije

Kupac ima pravo u roku 14 radnih dana od dana dostave proizvoda, bez navođenja razloga, prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu.  Kupac o svom naumu raskidanja ugovora nas treba pismeno obavijestiti i na našu adresu o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj, neoštećenoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja. U roku 14 radnih dana od primitka proizvoda, Danon d.o.o. će Kupcu vratiti novac uplaćen za proizvod. 

Ukoliko prilikom preuzimanja naručene robe od dostavne službe Kupac primjeti oštećenje paketa, molimo Kupca da isti ne preuzima od dostavne službe te nas odmah obavijesti o primjećenom oštećenju.

Kupac ima pravo na povrat robe na teret Danon d.o.o. u sljedećim slučajevima:

- kod isporuke robe koja nije naručena

- kod isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Kod zamjene broja artikla Kupac snosi trošak dostave.

U slučaju reklamacije proizvoda , Danon d.o.o. će odgovoriti na reklamacijski zahtjev (LINK) tek kada se napravi povrat proizvoda u skladište. U slučaju da kupac odbije vratiti proizvod, zahtjev za reklamaciju automatski će biti odbijen.

Dostava

Rok isporuke za narudžbe je 14 radnih dana. Ukoliko vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopće, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod postane dostupan. 

Danon d.o.o. ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.

Plaćanje:

Plaćanje možete izvršiti na 2 načina:

1. Općom uplatnicom na  IBAN: HR4423400091100090793, Privredna banka Zagreb d.d., primatelj: Danon d.o.o, Kastav, poziv na broj: 00 broj narudžbe. Prilikom plaćanja na žiro-račun uplatite iznos iz narudžbe (zbroj  sa troškovima dostave). Pošaljite nam potvrdu svoje uplate na e-mail: info@scholl-obuca.com

2. Pouzećem (po primitku pošiljke, u gotovini, poštarina uračunata) 

Podnošenje prigovora:

Kupac ima pravo uputiti pisani prigovor na adresu: 

Danon d.o.o., Žegoti 36a, 51215 Kastav ili fax: na broj 051/691-668 ili na mail adresu info@scholl-obuca.com


Danon d.o.o. dužan je na prigovor odgovoriti u roku od 15  RADNIH  DANA dana od dana zaprimljenog prigovora.

Danon d.o.o. dužan je voditi i čuvati pisanu evidenciju prigovora kupaca najmanje godinu dana od dana primitka prigovora.


Izmjene uvjeta:

Danon d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati gore navedene uvjete internet trgovine.